Anette Åkerlund

Main photo
Anette Åkerlund - photo: Elina julin
Photographer
Elina julin

Esittely

Anette Åkerlund laulaa monipuolisesti eri lauluperinteitä, mm. flamencolaulua, jota hän on opiskellut Espanjassa Sevillassa Esperanza Fernándezin flamencokoulussa 2010-2011 ja Barcelonassa Esmucin musiikkikorkeakoulun flamencolinjalla kevään 2014. Anette esittää myös perheensä lauluja, perinteisiä suomalaisia mustalaislauluja sekä suomen- ja englanninkielistä gospelia. Anette tekee myös soolokeikkoja, joissa hän säestää itseään pianolla.

Anette on valmistelemassa vuodelle 2015 uutta ohjelmistoa, jossa hän esittää eri lauluperinteitä - flamencoa ja suomalaista mustalaislaulua sekä suomalaista kansanlaulua - madridilaisen flamencoryhmän, Camerata Flamenco Projectin säestämänä. Madridilais-suomalaista ryhmää voi pyytää keikoille Suomessa erilaisiin musiikkitapahtumiin.
Artistin/yhtyeen kuvaus: Anette Åkerlund on tuottanut suuria mustalaismusiikin konsertteja esim. Stoassa, Helsingissä 2008, Turun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä toukokuussa 2010 ja Savoy-teatterissa syyskuussa 2013. Hän on esiintynyt myös mm. Ruotsissa, New Yorkissa, Sloveniassa, Liettuassa, Unkarissa ja Ranskassa sekä Espanjassa.

Anette Åkerlund - laulu, piano, flamencotanssi

Vaihtuvat kokoonpanot, Flamenco-ohjelmisto esim.
Patrik Bonnet - flamencokitara (Ruotsi)
Tove Djupsjöbacka - cajón
Pia Pohjakallio - flamencotanssi
Jenni Rahunen - haitari, laulu, flamencotanssi
Gandom Garousi - flamencotanssi (Espanja)

Suomalaisia mustalaislauluja säestää mm.
Mertsi Lindgrén - kitara
Anssi Salminen - kitara
Tero Hyväluoma - viulu

Teknistä tietoa

Konsertin kesto sopimuksen mukaan. Yhtye voi esiintyä myös akustisesti.

Musiikkityylit