Artistikatalogi

Maailman musiikin keskuksen ylläpitämässä artistitiedostossa esitellään Suomessa toimivia artisteja ja yhtyeitä, jotka repertuaarissaan pääsääntöisesti esittävät meille vieraampien musiikkikulttuurien musiikkia. Lisäksi tiedostossa on tietoa henkilöistä, jotka antavat joko ryhmä- tai yksityisopetusta tai luennoivat. Yhtyeet on jaettu maanosien, maiden tai musiikkityylien mukaan. Maailman musiikin keskus antaa tarvittaessa mielellään lisätietoa artisteista.

Tiedosto on perustettu auttamaan tapahtumajärjestäjiä löytämään alalla toimivia yhtyeitä aiempaa helpommin. Päivitämme tiedostoa säännöllisesti ja otamme jatkuvasti vastaan uusia artistitietoja. Maailman musiikin keskus ei manageroi artistitiedoston artisteja eikä ota korvausta tiedonvälitystyöstä. Tiedostossa mukanaolo on myöskin artistille ilmainen palvelu. Tiedostosta löytyvät kunkin artistin tai yhtyeen suorat yhteystiedot.
Voit ilmoittaa itsesi tai yhtyeesi kätevästi tiedostoon täyttämällä kyselykaavakkeen tai lähettämällä tietosi sähköpostitse osoitteeseen gmc [at] globalmusic.fi.