Kaminá

Main photo
Kaminá - photo: ​Michael Kjær
Photographer
​Michael Kjær

Esittely

Kaminá kutsuu kuuntelijan matkalle äänimaailmaan kukkien ja lintujen maailmassa, maisemissa ja vuoristossa ilmeikkään minimalistisen intiimin tunnelman kautta. Kaksikko tapasi musiikin kautta Helsingissä ja heidän kappaleitaan innoittavat heidän tarinansa, muistot ja äänet maailmalta. Kaminá on esiintynyt aktiivisesti vuodesta 2016 lähtien Suomen eri areenoilla, kuten Etno-Espa (EtnoSoi!) Elephantasy, Nomads Festival, Global Fest-SibA sekä Alice, Spot -festivaali ja Jazz Aarhus -festivaalilla Tanskassa. 

Marraskuussa 2020 he julkaisivat ensimmäisen singlensä: Mem'ries ja debyyttialbuminsa Kaminá julkaistaan vuonna 2021. 

Natalia Castrillón on klassisesti koulutettu harpisti Kolumbiasta, joka on kiinnostunut maailmanmusiikista, kokeellisesta improvisoidusta musiikista ja yhteistyöstä muiden taiteenalojen kanssa. Hän tuo musiikkiinsa monipuolisia ja innovatiivisia ääniä harpustaan. Hänellä on maisterintutkinto Sibelius-Akatemian maailmanmusiikin ohjelmasta.

Kamilla Haugaard on tanskalainen laulaja, lauluntekijä ja pianisti, jolla on voimakas tapa käyttää ääntään ja ääniä pianolla. Hän tuo maailman musiikin, jazzin, popin ja vapaan improvisaation innoittamiin musiikkielementteihin. Hänellä on maisterintutkinto maailmanmusiikista Århusista, Tanskasta.

Natalia Castrillón​ (Kolumbia) - harppu, taustalaulu
Kamilla Haugaard​ (Tanska) - laulu, koskettimet

Teknistä tietoa

Esityksen kesto ja teknisistä tarpeista sovittavissa tapauskohtaisesti.

Musiikkityylit